Despre noi
Compania Platinum Audio Systems a fost fondată în anul 2004, cu investiție de la Edifier Group (Edifier Technology CO., LTD). Ne specializam in proiectarea si dezvoltarea de home audio, profesional audio si produse de amplificare a instrumentelor audio și muzicale. Folosind cele mai avansate echipamente de cercetare și dezvoltare și testare, echipa noastră de inginerie este condusă de designerul audio de renume internațional Phil Jones, care a fost și fondatorul inițial al companiei audio britanice Acoustic Energy.

Marca comercială „AirPulse” este înregistrată la nivel internațional și deținută de Platinum Audio Systems Company si distribuita in Romania de Royal Computers.
Designer
1954
Phil Jones s-a născut la Londra, Anglia.
1968
Phil Jones își construiește prima chitară bas, amplificator și boxă.
1980
S-a alăturat renumitului Vitavox Loudspeaker Co. ca inginer de producție, producând sunet cinematografic de înaltă performanță și difuzoare audio pentru acasă.
1981
A început o companie de imbunatatire a sunetului în Londra folosind propriile sale modele. Primul din lume care a dezvoltat subwoofere în sistemele de întărire a sunetului și primul care a descoperit fenomenul de compresie a puterii în traductoarele audio. A fost pionier în utilizarea tehnologiei Ferro-fluid în driverele de compresie PA.
1987
A fondat Acoustic Energy și a proiectat faimoasele monitoare de câmp apropiat AE-1; folosit în Abby Road Studios printre multe altele.
1990
A proiectat cele mai bune difuzoare din seria Lynnfield de la Boston Acoustic.
1994
A fondat Platinum Audio, proiectând și producând difuzoare și monitoare hi-fi.
1998
A proiectat și produs sistemul de difuzoare Air Pulse care s-a vândut cu 275.000 de dolari fiecare. Lăudat de Japan Audio Society, câștigând premiul Golden Sound Award ca cel mai bun difuzor dezvoltat în istoria de 100 de ani a difuzoarelor.
1998
A fondat American Acoustic Development (AAD) pentru audio pro, acasă și mobil. Produsele actuale includ hi-fi, amplificatoare de chitară și sisteme PA
1998
A deschis o unitate de producție în China, producând fiecare componentă inclusiv drivere și dulapuri. 200 de angajați, unitate de 300.000 de metri pătrați.
2002
Folosirea pionieră a driverelor de 5 inchi pentru amplificatoarele de chitară bas după 10 ani de cercetare.
2002
A fondat Phil Jones Bass, care dezvoltă amplificatoare hi-fi pentru basişti.
Royal Computers S.R.L.
Str. Gen. Ioan Culcer 32 Sector 6 Bucuresti 060136 Romania

Tel: +40 724 257 324
E-mail: [email protected]
Site: www.r-c.ro

Persoana de contact: Adi Manea

  Contact
  Campurile marcate cu un asterisk (*) sunt obligatorii.

  Va rugam sa introduceti numele.

  Va rugam sa introduceti adresa de email.
  Va rugam sa introduceti un email valid.

  Va rugam sa introduceti mesajul.